Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I OVO JE DOZVOLJENO ... uzimaju ti slobodu, prave te budalom i jos se izivljavaju. Kako dosad pobuna negdje nije izbila nikako mi ne ulazi u glavu.
@tomandjerry Ti jos nisi skonto da vlast moze od tebe da radi sta hoce. Moze te poslati u rat, moze te strpati u zatvor (ili na Goli Otok), moze ti oduzeti imovinu, mogu propisati bilo kakav zakon koji ti moras postovati... Kakva pobuna, 99% pobuna je samo zbog gladi...
@tomandjerry po tvojem razmišljanju,tebi če prije na zadnjicu uči več u glavu!
balijske vlasti su i kod nas
...dobro ti to znaš pseto licemjerno,prađed ti se posrbio bačertanijevskom metodom,smradu licemjerni.A sad šibe pset sa klixa ,valjda si naučio nešto iz istorije.
Ovo je korisnije vise nego da ti izbiju 5 joja iz dzepa.
Kakva glupost. Natjeraju ga da dira tlo na kojem se virus moze zadrzavati satima. Kakav idiotluk !
Bolje i sklekove raditi nego 500 maruna iskešiati. Iako je poremećeno i jedno i drugo.
Gusti,hajd samo da nije Rijetki.
manite se više propagande...
Ima da ljube asfalt
Kako mislis koji koji
U Iranu te kamenuju do smrti
@JaSamMuki U Americi električna stolica. U Srbiji ideš pod mač bato.