Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika kruzi netom bar 20 god
JA VIDIM KAKO BAKE DOBIJA 2022 I SVE POSKUPLJUJE, A VI?!
Ova opticka varka na internetu postoji otkako je interneta. Jedna medju prvima objavljenim, i uvijek u grupi slicnih kada ukucate " Optical ilusions". Klix novinar koristi internet tek par godina ,,,,
Ovo starije od interneta.
ovu "iluziju" i mnoge slicne sam gledao na power point prezentaciji sto je kruzila po razredu 2006. godine. dobro jutro kliks
Ja ne znam koje su horizontalne
Ova opticka varka na internetu postoji otkako je interneta. Jedna medju prvima objavljenim, i uvijek u grupi slicnih kada ukucate " Optical ilusions". Klix novinaru, od kada ti koristis internet?
Nemoj zaebavati, sve linije su ravne.
U iluziji cim nesto na prvu izgleda da je takvo,onda sigurno nije takvo!🤗
ravne !
Ovo je bilo zanimljivo prije ZOI-a '84.
Ovisno koju drogu uzmes pa gledas u ovo.
''Jedna takva ovih dana kruži internetom'' ok ajd pokažite gdje tačno
Kasnite sa ovim jedno 10 godina.
Pa ravne. Da nisu ravne ne bi se o tom pisalo
ravne ali je slika zamućena pa se mozak ne snalazi
Ja sam ovo vidio prije 7 godina, svaka cast na azurnosti
Opticka iluzija je kada primis platu pa onda kazes imam dovoljno za mjesec.
Cuj pitanja da li su "horizontalne linije" nakrivljenje ili ravne? Nisam znao da je horizontalna linija- nakrivljena linija. Hvala klix-e za genijalnost.