Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko će pored 'volikog čudovišta vidjet išta drugo? I usput, a 'dje je mjesec?
Sto bi rekao Amerikano; bullshit!
Portal za 10 🤣
Fora bi bila da ste sve najgore napisali za onoga ko je vidio vuka 🤣
Sta je ovo pa svake sedmice jedna od ovih gluposti sa slikom koja "otkriva ________". Prestanite hraniti publiku glupostima.
Oleg Šupljak, prezime o slici sve govori
Ja sam ugledo more i brod... Ja mislim da je svaka osoba na planeti prvo ugledala ovo cudoviste. Kakva glupost ljebe dragi.
Kakve šuplje Bzs
Halid genjac zapalio na prozoru
A ako sam prvo vidio crkvu?
Ima i zmija s desne strane, laje ovo štene na nju.
Ako neko ima da je pored vuka, primijetio ovo ostalo, svaka mu čast.Nisam ja za to da se ljubav potajno pokazuje..Ako imaš sreću da zavoliš nekoga, ma jasno stavi do znanja, nek i ptice na grani znaju, pa kud puklo.