Zanimljivosti
17
One su zle mačke
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix, zasto ne mogu komentarisati malu vjevericu a zle macke mogu ?? http://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/djevojcicina-kosa-postala-dom-napustene-vjeverice/140315054
Vjeverice su klixom zaštićene.
hahaha kakav clanak !!! bravo klixe licite na neku fb stranicu koju je kreiralo neko deriste
pa vidi im vlasnika i vlasnica kakvi su one su zlatne :)
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130709214607/lego/images/c/c3/39215-grumpy-cat-no-Rwoe.jpeg
Ok ovdje je rijec o domacim macama, naravno. A postoje li krvolocnije ubice u prirodi od macaka. Nesto najsurovije sto cete vidjeti na svakoj emisiji o zivotinjama uradile su upravo raznorazne macke.
http://dc641.4shared.com/img/CNrXLjwN/s7/13cd1fd1a38/happy-cat.jpg
hhhhh... koja si ti lujka eeejj...
..vala, ima slika da se izvališ od smijeha :)))
A sto je ovaj narod zatuplje pa to je nevjerovatno,cuj ti molim te vrsnish poznavalaca macije naravi..pa cudo vas Nassa do sad nije ukrala kako ste samo inteligentni..Zar vas nije stid lupati takve gluposti,cujete li vi sebe kada baljezgate glupost...Jedino sto je do srzi pokvareno i do bola promisljeno jeste covjek,ili su maceke i psi ti koji unistavaju prirodne resorse,istrebljuju kako zivotinske tako i biljne vrste a da se ne spominje ubijanje,silovanje,ratovi itd.
mačke su najzlobnije životinje, one čovijeka smatraju plijenom, samo zato što je veći ne napadaju ga
Da, da, mačke su najzlobnije. Ono, psi počesto napadnu prolaznike, nanesu im lakše ili teže tjelesne povrede, ponekad ubiju vlasnika, vlasnikovo dijete, iskasape ga/je i slično al' mačke su zlobne. Pregenijalno razmišljanje!
eskobar daj mi link eto od vijesti kad je pas bez razloga napao prolaznika ili ubio vlasnika ako ne mozes, a ne mozes, onda suti i poklopi se usima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na čelima im piše zle hahah
Meni su vala mrske kako god
Drug, razvalice nas vlasnici i ljubitelji macaka, ocekivano...
Dvoumio sam se da l' da išta napišem ili ne, i onda vidim da si ti stavio komentar pa rekoh i ja ću, jer fakat ne volim mačke. Nek lupaju minuse, ja ih i dalje neću podnosit' :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma cuke su zakon! Glupi , vjerni ,odani , hrabri a kad vole onda bas vole... Mackama nikad ne mozes vjerovati i nekako su mi poput ljudi, licemjerne interesdzije. Volim sve zivotinje, al macke nekako ne bas...
Cuke vam u suštini i odgovaraju zbog toga što ih možete vrtit kako vam je ćejf što s mačkama nije slučaj. Nisu mačke za svakoga definitivno.
Ma nije brate, ja ne vrtim zivotinje oko prsta, niti pokusavam. Naprotiv, gledam da im ugodim kad god mogu. Lutalicama bacam hranu od svog cuke kad mi dodju pod balkon. Ali druze, kad dodjem kuci , pa ona radost sto me vidi ona ljubav silna... Neprocijenjivo ! A od macke to neces dobiti, siguran sam...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)