Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Restoran \"Harus Medunjanin\"
Niste li mogli napisati u kojem gradu se nalazi taj restoran koji ovako fino reklamirate ovdje. Sve sto citatelji znaju je da se nalazi u drzavi Tennessee. Ali koji grad? Memphis, Nashville, Knoxville etc.
ovi Bosanski karolici i pravosranci neznaju vise sta izmisliti sto bi okaljalo Bosnjake ,sve se smatrate pametnim i skolovanim a ustvari ste obicni papci koji osim sto brljaviti i govoriti kakve to gluposti nista drugo i nemogu.da vam nije Hrvatske i Srbije davno bi prosili po svijetu ko cigani ili kako ste navikli krali i pljackali......crknite od muke jer Bosnjaci se tako ako nepredaju i imaju svoj cilj a ne mastu kao sto je u vas .nadam se sami ce te se sjetiti kakvu !!!
lijepo, a zaista bi mogli pisati o, recimo, momku koji je upravljao budzetom grada New York-a. O nasim ljudima koji su profesori na univerzitetima, doktori, umjetnici. Neka restorana, ali imamo i drugacijih profila i drugacijih uspjeha.
jest kostalo plaho da to napisu, i krmak brdo pojeo. al se isplatilo
ma de i servi otvaraju kompanije za ciscenje. niko bolje wc i stubista ne cisti od njih. pa sta sad oni se ne hvale a trebali bi jer to su savremene matode i marketing.
i ono losa pjeva amerika i moja avlija fuuj
A da li ova Svedala,pa i ponos przi cevape i krmetinu na istom grilu,i sijece istim nozem,Svedala je sve prodala za dolare,kod nje ne idu Bonsjaci jer je haram dati njoj dolare,...Svedala je dno karaktera,
nadam se da ces jednog dana imati manje mrznje u sebi
neki dan prolazim bas kraj ovog Cafea i vidi doguro do sa-x hmm cestitiam vlasnicima.... Samo sta ce nam biti sa euro-grillom....???
Guten Morgen Sarajevo-x. Ova vijest je cak bila i u je\'benom Avazu prije 4 (slovima: cetiri) godine. Dok se restoran zvao Shevalla Inn.
toliko bosanski restroana po cikagu vi nasli ovaj u tenesiju i to sa svijnjetinom eh brate ko radi na reportazi za sarajevo x com iz amerike nije upoznat bas sa nasom bosanskom kuhinjom mnogo vidi se.
CETOMIRE,ne vrijedjaj,sve tvoje srpkinjice koje sam karao su mi rekle da vole pusiti bosnjacku kitu jer je cista i uglancana,sve kazu da su vase pogane i slipave zbog zadzepaka sa nakupinama neceg bijelkastog,ljepljivog i smrdljivog.
i bacon eh imaju sta da i pojedu i ham svijetina sa raznja halal tio kuruz sevala trebalo ti naditi ime Mara
http://www.cafebosnanashville.com/ cjenovnik