Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pape-Dal ovaj decko trci ko sto pliva?!Moracu javit burazu da ga uzme!
Ne moze brze. Jurimo 40!
Ovo je izgleda neki krokodil foteljas. Dobro uhranjen, pliva polako, k'o i bi i ne bi kren'o, a mediji prema krokodilu ipak skrecu veliku paznju, kao da je postigao nesto.
smiješno...neznam dali da crknem od smijeha ili da plaćem opet od smijeha....vrijeme je da pratim neki drugi portal ovaj postaje debilan
dodik nemoze ni namore a da nejuri nekog
Ninamore se pise sastavljeno :D
Neko tamo* hahahaha...ti si gori od njega...ni ti ni on ne znate pravila...oba grjesie...gdje si ti vidio da se pise "ninamore"...pise se "ni na more"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Utrka života!
Ne znam samo šta je ovoj guski koja snima smiješno ???
Pošto vidim da Klix-ovci spavaju evo jedne vijesti .(hoću joju za ovo klixovci). 'BINGO' TUZLA KUPIO 'INTEREX' I 'TUŠ' U KOMPLETU. Giganti su.
Pa to je poznato ima vise od heftu,ali nema zvanicnog saopstenja iz Binga jos..
Hebo ti yuyo mater retardiranu