Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tada je i mirišljava gumica bila čudo.
Da se moze vratiti ova tehnologija i LJUDI iz ovog vremena,bar jednu sedmicu ili tjedan,pa da budemo rahat cijelu heftu.
Superbogatasi iz Predsjednistva sda hobotnice mogu sebi sve priustiti a narodu ostanu samo mrvice
Vodite racuna je dolar u to vrijeme vrijedio mnogo vise nego danas... sigurno da je ovih 5000 usd tada vrijedilo kao danas 15 ili 20.000 usd.
Tehnologija nikad nije skupa s obzirom na ulozeni trud i znanje koje se nadogradjuje godinama. Skupa je kuhinja od 5000 KM koja se sastoji od drvenih ploca.
@gooUser1554108589 Skupa je tehnologija koja napravi kuhinju sastavljenu od tih ploca ;)
@gooUser1554108589 Skup je i neki fudbaler
skupo
sta reci...na olimpijadi 84 jure franko je prvi koji je osvojio medalju za bivsu jugoslaviju...za nagradu je dobio video rekorder...sjecam se kao sada....kakva ba medalja...raja pricala blago njemu...dobio video rekorder...ili kad je rahmetli mirza delibasic krajem sedamdesetih kao najbolji igrac kupa radivoja koraca dobio digitalni sat...kada su mu urucili...i sada se sjecam muk u dvorani...kao da sada nekog nagrade sa svemirskom stanicom....
Bas depresivna država za živjeti biješe ta Jugoslavija...
kad se samo sjetim reklama za marlboro.....
Nevjerovatno je koliko su svijet i tehnologija napredovali, a još je nevjerovatnije koliko smo mi Balkanci zaostali. Tužno.
@hunter1 druže Tito govori u svoje ime!