Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao i kod nas ccc
evo ih ko u petom elementu^^
ima ovo i kod nas na drveniji kad cekas tramvaj :$
a ja likova sta komentarisu ovo nije novo u japanu nego u sangaju
Evo \"njiha\" ko kerovi u karantinu eheheh ...svaka cast
u Japanu se odmara u uspravnom polozaju...
odose bosanci na eksurziju
Ma zaboli me ona stvar (ili ova, nisam siguran) za vozove u Španiji! Koliko je kod njih? Ja od Sarajeva do Doboja platim 5KM, a vozim se 200KM. Ah meraka! I šta ćemi koji k...c nekakva futrola za spavanje.
procitam tekst, pa komentare, pa tekst. sa-x cesto zna izvaliti, ali ovdje ne vidim da su fulili.. ljudi su napisali da se u sanghaju otvara takav hotel. da li je bitno da slican postoji u japanu? mislim da nije.. isto kao kad bi sada objavili vijest da se u varesu gradi bazen, a vi svi na njih graknete kako to vec ima u parizu. pa sta ako ima!? u varesu do tad nije bio i gradi se.. to je vijest.
Ovo je \"novost\" samo za Sangaj i za \"novinare\" sa-x-a. U Japanu odavno postoje ovakvi jeftini hoteli, i to visespratni i manje kubikaze \"soba\" nego ovaj na slikama....
ne bih da vrijeđam novinare ali stvarno ovo nije ništa novo , ovo postoji već dugi niz godina , isto kao i ljubavni hoteli i mnogi drugi , čini mi se da kod njih ima minimalno 20 vrst hotela uključujući i ovu vrstu (kapsula hotele ) , ne znam zašto natpis novo u šangaju ali je to malo smiješto pored tako dogog vijeka postojanja , ali opet nebih nikoga da kritikujem svakome se desi da pogriješi
štaš kad seljaci nisu vidjeli svijeta...
šta je tu interesanstno??? pa u cjelom japanu ovo već 20 godina postoji na SVAKOJ stanici o glupsoni nepismeni, kad da balavcu da mi glumi \"novinara\"
kapsule u japanu hit vec 20 godina.
malo je morbidno izgledaju kao velike mikrovalne pećnice za ljude
dobra ova kapsula nema šanse da ti kisne glOOOva unutra
idealno za velike stanice, aerodrome i sl.