Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod njih u kuci kad zelis u wc moras izvaditi broj kao u opstini
Svaka joj cast.
eh da im je zivit u bosni sa 300 maraka plate nebi imali sigurno ovoliko djece
njima je sevap pokloniti kondom.
@gl zašto pišeš ko retardiran/a?
joj sto mrzim owe koji kazu \"Kakwih idiotskih komentara\" pa kreteni jedni da je wama swaki dan popisan, nebi ni wi nista bolje pisali, i ja da imam para i da mi je swaki dan lijep i da ne mislim o ruznim stwarima i ja bi pisao owdje neke pozitiwne komentare, nesto razumljiwo u wezi clanka, al koga b**i Q*ac za nekim kretenima, kad mi nije ni do mog imena ...hwala
Sigurno nemaju TV u kuci i kablovsku pa im dosadno po cijelu noc!!!!
Kakvi idiotskih komentara, prosto za nepovjerovati sa kakvim uhljupima dijelim planetu zemlju ! Ovim ljudima i njihovoj djeci sve najbolje u životu, a gospođa majka je rezervirala mjesto u raju !
KOTI se ko kucka
Sta se sve radi da zaradi! Ima\'l ovde kakav Hercegovac, a moze i Bosanac da otvorimo biznis?
pi*ka joj ko woofer
ovi nisu culi da postoje kondomi haahha
al se koti ova žemska
svaka joj cast,da je i meni ovako...
sta je boga vam ovdje za cestitati?? sto je previse previse je
Ovo bi bilo sevap kastrirati.
Valda su Turci zavidni na njih