Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir Niksic je kupio kucu u sarajevskom naselju Hirosima
...tu treba imati više sreće, no žaba dlaka
Lela opet ti pravis problema! daj mi FB zanima me kako izgledas!!
servis koji daje procenat od klikova na youtube video postoji samo u nekoliko probranih zemljalja , među kojima je i USA. Mi nismo na toj listi, tako da MECA nije dobio ni feninga. Ovo je povezano sa prikazivanjem reklama, pri čemu je klik na reklame u bogatijim zemljama mnogo skuplji nego u siromašnijim zemljama. Dok u kokuz zemljama kao našoj, ta opcija ni ne postoji.
Jedna ili nijedna ovako zaradi za hljeba. Bez fabrika sa stotinama zaposlenih nema života.
Fascinantniji je Vine. Hrpa korisnika Vine-a su za 6 sekundi videa zaradili ogromne novce. Za većinu njih razumijem, smiješni su, treba to i skontati.
http://youtu.be/twFjBrYUXjw
OVO JE VELIKO SRANJE, MA DABOG SAČUVAJ
Jaooo kad ovaj balon pukne. Hebo ti dot-kom bubble
Odoh "valjati" gluposti u kameru, okačit' na jutubetu i eto ga za koji dan kuća u centru Sarajeva.
Odo se snimat kako serem zlatno govno,imat cu milijardu pregleda, a vi ce te svi zivjet u zlatnoj kuci! hehe.