Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je debil, a telefonske kompanije su drumski razbojnici.
I naravno moze ona tuziti, ali ce sve platiti + sudske troskove :D
LAJIČKI "DEBILČINA" HAHAHAAHAHA :D Možda zbog nje hoće i da ukinu roming :DD
Da se ovo desilo prije 10 godina shvatila bih, ali danas i malo dijete zna da se 3G ne koristi u roamingu. Naravno, ako nemas para na bacanje. Jos zbog fejsbuka i postavljanja slika... Ja bi joj jos dodatnu kaznu na glupost dodala na ovaj racun!
Ovo se nije moglo desit prije 10 godina a i da je moglo najvjerovatnije bi taj racun iznosio oko pola miliona :D
The first pre-commercial 3G network was launched by NTT DoCoMo in Japan branded FOMA, in May 2001 on a pre-release of W-CDMA technology. In Europe, mass market commercial 3G services were introduced starting in March 2003 by 3 (Part of Hutchison Whampoa) in the UK and Italy. Vidis da se moglo desiti prije 10 godina :) ni manje ni vise, nego tacno 10
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=164184897119376&set=a.105578396313360.1073741829.100005835996467&type=1&theater Prva nagradna igra na mom profilu! Sretno svima!!! :)
S obzirom kolko je glupa i nije cula za "roaming" trebali su je oderat 20 ljami...
sta je sa ovim ljudima vise..j... je fb i neka je
Joj što su se Britanci pohasili...
Zivjela!!!
Lijepo OFF... i nema problema...
hahha ko nas bh telekom m**u im j**em lopovsku..a i ona odma da se vidi da je u Turskoj ccc
Pa majku mu jes' ti ikad čula za WiFi?
Kučka zaostala, nije čula za hotspot
Nema skuplje mreze na svijetu kao u Bosni.Predjite na Haloo 0.18 feninga pozivi prema svim mrezama,sa pdv sve uracunato, 0,7 feninga sms prema svima, a pozivi unutar mreze 0 km. Takvu ponudu jos nema nijedna mreza u Bosni,provjereno 100%.Ja sam sa Bh telecom, presao u Haloo.Ako nevjerujete provjerite na Haloo.ba.
Žali bože nicka Pazi sad ovo: BHtelecom: pozivi pprema drugim mrežama 22kpf unutar mreže 11kpf sms 0.6kpf internet 10kpf/1Mb nema naknade za uspostavu poziva obračunska jedinica 1 secunda Unutar Hallo mreže = 20 000 korisnika
@zagok sada imam samo bhmobile karticu i najmanja obračunska jedinica je 10s, i tako je već nekoliko godina unazad, a te tvoje cijene su bez pdv-a. Sve sam isprobao i na kraju sve ukinuo i ostavio samo bhmobile karticu. Oni koji imaju nekoga da mahalaju na drugoj mrezi se isplati, al ko ne koristi telefon previse samo baca pare.
Koliko je objavila slika??? Dnevno 2 .700 £ !!!
Eto nije znala da je u romingu hahhah ja glupače majko draga..
hoće guska u Tursku na more..e neka, kod još nisu poderali , ko nepismen čitanki, a možda i jesu ali nisi stigla slikat...