Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je to kad cura kaze da voli visoke momke, niko je neće osuđivati i reć da je ovakva, onakva, iako muskarac ne moze nikako uticati na svoju visinu, tj mozda cenat, dva max. Kad musko kaze da voli vitke cure, e onda krenu napadi, osude, a za razliku od visine zna se da se u 99% slucajeva moze uticati na vitkost. I onda cure kazu 'dupli standardi' :)
Zato sto su zene previse uzele maha. Treba ih vratit na mjesto. Muskima prigovaraju sto vole sredjene i napucane zenske a njima ne smijes reci zasto se palite na olose i to je cak kul....zene imaju previse zahtjeva prema muskarcima...pre komplikovane i nezahvalne su.
Centimetri su jaro najbitniji 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisam nizak samo sam se rodio u pogresnoj drzavi znaci
Koliko Balkanc moze heeebat bez prestanka? Ja 5 minuta
Ovo sve visoko što se hrani na krompiru
A đe su Crnogorci? nisu ih mogli izmjeriti, šta li?
Imate li vi išta pametnije pisati ??! Glupost, !!
Dobra je stvar da među mnogim ženama vlada to (mada pogrešno) uvjerenje da veći muškarac = veća prangija. To će stimulisati turizam u BiH, dolazit će nam nedojebice sa zapada kao što dolaze na Jamajku i Kubu. Ti otoci su puni ženskih turistkinja u srednjim 40-tim. Sve zagorilo.
Bgm kao da je razlika po 10 cm, jedva da se osjeti u mm. Samo dokaz o prosjeku čovječanstva uopšte, ništa više.
U dijelovima Hercegovine, Crne Gore i Dalmacije su najveći na svijetu.
Odakle njima podaci koliko je ko visok u BiH. Na licnoj karti ne stoji visina kao u Njemackoj ili drugim zemljama. Zadnji put kad sam mjerio visinu bilo je u srednjoj na fizickom.
Sta ba u vrhu, sve u "cent dva"
Imamo najvece kite i najvisi smo, a nase cure opet traze neke talijane, spance... nezahvalne na onome sto imaju u ponudi u svom okruzenju
Al smo brate glupi
Da bismo imali najvece kite mora svaka druga biti oko 18 a dobro znamo da nije, pola ih je prosjek, tako da, ne mozemo se tu bas pohvaliti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nema Hercegovaca, Bosanci bi bili u rangu Nepala. Sve kepeci sa kockastim glavama.
Da nema Hercegovaca, Bosanci bi bili u rangu Nepala. Sve kepeci sa kockastim glavama.
haaaa nemoj tako ja sam iz sarajeva visok sam i nemam kockastu glavu,vjeruj si
198 cm here!
opet nas izvukose hercegovci inace bi samo bosanci bili blizu jemena
matematicki gledajuci,3 % katolickih bosnjaka moze uticat na prosjecnu visinu jedino ako su svi po 2 i po metra
Prvi smo i u tome koliko nas mogu je*avat svi a da se ne bunimo....
Da, imam 1802 cm i ljudi mi uvijek govore da mi je malen
Niđe veze, đe je crna gora?