Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A duuusa ☺️
utegnuta bakica kao Golf 2 u BiH
Hoće li ova ikad umrijeti
Kate rodila bebu,ova promijenila sesir...Princ jeo u nekom restoranu,nova ljubav malog princa..Uvrstena ponuda u kladionicama kako ce se mali zvati....Idite vise u PM sa takvim vijestima kada svijet bukvalno propada radi tij jebenih cifutskih masona koji su direktno odgovorni za smrt miliona ljudi.Koga vise interesuje njihov prestiz? Kome je ta vijest zanimljiva osim ako van mainstream mediji ne naturaju ovakve teme da se divimo masonskim sotonama u ljudskom obliku.Ovi ljudi su krivi za sve!!
Za strasenje djece ubila se slika
Bravo Anice kninska kraljice
uh, okačit ću ga u podrum, miševe da plašim :S
subotica, užice, kakanj... odriču se proslave nove godine i zahtjevaju da se planirana sredstva uplate kao pomoć oboljeloj djeci. smije li neko isto predložiti abdul - dini I konakoviću i hadži - plagijatoru dini hazreti merlinu?? ah, da... mi nemamo oboljele djece. dajte nam još slika engleske kraljice, bekamove djece i kardašijanskih dupeta...
Hadži Dino Merlin će samo na ime poreza uplatiti 40.000 KM, a da ne pričamo o tome što će grad biti pun turista iz regije. Pitaš li se kako su ti načelnici odabrali djecu? Ima više od jednog bolesnog djeteta u Kaknju, Užicama, Subotici. Treba napraviti sistem, a ne hljeba preko pogače kad kome zafali koja marka uletiti.
@bukaUmodi odriče li se Beograd?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Charles propo' ' ko' kauc..a kraljici nista bez malja....😂😂😂😂😂
kraljica ko' zmaj
@mirrorce Bas... nalik na majku svoju...