Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za jezik si u pravu, portal uredjuju ljudi kojima ne bi skodilo malo znanja iz pravopisa. no optuzivati nekoga za neplacanje poreza, onako napamet - to vec moze samo cistokrvni balkanac.
\" ... zalogajnicu u Arlingtonu .\" A sta li su \" zalozili \" U Obame dobar sahat a Mede dobra dugmad na manzetnama kosulje . Cijeli idiotski clanak pisan \" cistim \" bosanskim jezikom , na portalu koji njeguje tradiciju drzave u kojoj radi , ostvaruje prihod i ( vjerovatno ) ne placa porez na isti .
mogli su kod Age naletit na palacinke :D
Obama je zaista covjek sa stilom. Svaka cast!
kopirali kosorku kad je otisla na cevape
@normala , @ mahalac A da vas radoncic kupi sa najmilijima ? :D To je glavni problem, on je dosao sa strane i ima, a ti citav zivot u Sarajevu pa nemas. NORMALA da ce ti bit\' krivo :(((((
ima se, može se... čizburger se jede arrane
Slažem se sa normala! :)
j.bo li te radoncic!!!!
SBBBIH - Fahrudin Radoncic 4 EVER!
ma ja ako može predjednik jesti \"čizburger\" može i cijela nacija...ajmo čovječanstvo truj mo se junk food-om FUJ
oooodican marketing ;)) .. svaka cast pr-u :)
ZATISJE PRED BURU.....BICE TU SVEGA....ILI CAK STVARAJU NEKI SAVEZ, SPREMAJU SE ZA SVETI RAT PROTIV MUSLIMANA.....ALI DOCEKAT CEMO IH :)