Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prezivjela bi 37 sati i bez slatkiša....
Čak 37 sati preživjela , i to jedući samo slatkiše, šokantno zaista
Za vrijeme rata 21 dan sam jeo jabuke, gljive i šumske jagode, još lutajući sam u strahu da ne budem pogođen ili zarobljen, skrivajući se kao životinja. P.s: Draga gospođo, nemate vi pojma šta je preživljavanje!
Jedan od glupljih clanaka na kliksu....
Ima iskustva na moru....45 kuka😂
Gdje je išla u halu?
HA, PREZIVJELA JEDUCI SLATKISE U TIH 37 SATI, PA NIJE SASTAVILA NI DAN I NOĆ. otkud joj slatkisi i ogledalo, vjerovatno je bilo i vina..
a nešto bi joj, kao, bilo 37 sati bez hrane...
po naslovu sluteci, mislio sam da je bila u moru 10 dana
zamisli tako izgubis se i tvoj prvi kontakt sa ljudima koji te spasavaju je sto vade mobitel da te uslikaju da izadjes na kliksu