Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam nasao na ulici nevidljivih milion maraka...pa sta ,nikom se ne hvalim :)
Ova je made in China ,koliko je jeftin materinal vidi se kroznju
pitam se kakvog li je okusa...
Meni djeluje ko kesa puna vode.
i meni djeluje vodenasto, ali izgled cesto vara...eto voljela bih okusiti...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Providna ko nasi politicari!
''Na nebesima i na Zemlji, zaista, postoje dokazi za one koji vjeruju; i stvaranje vas i životinja koje je razasuo, dokazi su za ljude koji su čvrsto ubijeðeni; i smjena noći i dana i kiša koju Allah s neba spušta da pomoću nje zemlju, nakon mrtvila njezina, oživi i promjena vjetrova – dokazi su za ljude koji imaju pameti. To su Allahovi dokazi koje ti kao istinu navodimo, pa u koje će, ako ne u Allahove riječi i dokaze Njegove oni vjerovati?'' (El-Gašija, 3 – 6)
Haj ne rise.
svasta ima u Bozijoj basti
pa i ti imas mjesto u njoj..kako, samo kako?
kad tebe i kompaniju trpi moze i mene
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sta ima riba!!!!!
Ništa nije čudno, imam ja akvarijumske ribice, potpuno providne, vide im se svi unutarnji organi !
:)))
Za to se brine neko drugi... ; ))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Isto kondom majke mi :D
ma praavooo...
Kako ovoooooo???
...providni su i naši političari :)
Providni kao reklamne kese 。        。       。                    。。          。 。               。      。  。  。   。。      。 。。。                 