Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd ti objasni idiotu koji su o životinjama učio jedino iz diznijevih crtića, koja je to najezda kada na jednom lokalitetu jedan lovac za dan naklepa 70 do 100 zečeva...
Tim "Dole južno", želim vam pojedinačno svakome veliki uspjeh u životu, da vas zatreši pojedinačno svakoga po 889 tumora, zloćudnih i jedno puta milion dobroćidnih.
zeko peko djuroo
Steta sto ovo nije u RS da Francisko ide u genocid sa svojim junacima, jer toliko su jaki da im je ostalo da sa zecevima bitku biju!
Ovo nije humano FUJ
proglasiti dan zalosti
zec je parazit...a posto se yebu ko zecevi rzmnozavaju se nevjerovatnom brzinom....