Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su divneeeee
Baš me čudi da će ovo biti napisano na kineskom, njihovi turisti su generalno poznati po pristojnom ponašanju /s
e jbg ako necu slikati, ko' do nisam ni g...io -.-
kako je Japan fino spojio tradicionalni ples, kulturnu baštinu i prostituciju.
@gooUser1571574889 b) žuto
@MimaSis Muslimanski svijet s tim nema problema, oni udaju celjade od 10ak godina za lovu, a imaju i brakove na sahatak, samo nek je sve po redu i zakonu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cudan zakon! gȇjša = 1. članica profesionalne klase žena u Japanu čije je drevno tradicijsko zanimanje zabavljanje muškaraca (danas biznismena na zabavama); prolaze specijalnu obuku kao male djevojčice; svaka razvija umijeće po izboru (pjevanje, ples, sviranje, retorika) 2. pren. prostitutka
@0 Gejše nisu prostitutke...
i u Japanu počeli marke koristit. Što ti je jaka valuta