Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako je gospodji lose uvjek moze da ostavi ovog bogatasa..
Šta je ovo, jutro, ponedjeljak a nema 5 clanaka o Dodiku i drugarima?
Većina udanih žena koje znam imaju apsolutno isti stav prema svojim muževima. Nije Melania neki izuzetak.
Da, i ja baratam sličnim podacima, a tužno je to...mada, mislim da ovde ova "kisela faca" nije bila upućena njemu.
Tačno, u pravu si. Inače, nju vrebaju stalno jer je Donnie ružan i stariji, dok ja gledam žene sa krasnim, zgodnim i mladim muževima koje ih otvoreno preziru i varaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Melania udaj se za meneeee
Nije lahko zensko biti. To sam 100 puta reko
E baš mi je žao, onako pravo...šuti i šimpu...da te nije puškom tjero? :)
bas me je ovo interesovalo, hvala klix!!!
...ako se rastavi, odmah sa kekecom na čuvanje krava. rinaka lova.
Ne može klix bez clanaka o Trumpu
Sve Bošnjo zna
standardne današnje balavice i žene, čast rijetkim izuzetcima. Bitno je prodat pi... lova je bitna
Ono za sta globalisti koriste WHOfuj i Gretu ce imati sve veci utjecaj na pogorsanje zivotnog standarda ljudi, na ostvarivanje ljudskih prava i na koristenje slobode u svim vidovima. Trampov brak je vijest, a vijesti o otporu naroda sirom svijeta se cenzurisu. Kad sta poskupi, nek se raja utjesi time kako je Melanija pogledala u muza.
Kakav otpor naroda, o čemu ti? Skini foliju sa glOve...
al ima pare pa ga nekako toleriše
Kakva sramna kampanja! Sad je vijest i sta korisnici drustvenih mreza misle o njegovom braku. Tramp se pokusao oduprijeti globalistima, WHOfujavoj organizaciji i -Greta klimatolozima. Posljedice onoga protiv cega je govorio Tramp vec osjecamo a kraj im se ne nazire!
Svaka javna ličnost podložna je javnoj kritici, prema tome, svi ovi komentari su normalan.
LETS GO BRANDON!!
ja ne kontam ove ljude sto pisu po kom., trampa koji ima miljijarde boli neka stvar za ljubav, on se ozenio da ima avion pored sebe i da jednom u mjesecu prisloni( mada i to sad ne moze), a ona da bi imala pare, pa nece melania avion otic za nekog sto nema za hljeba, a nece ni trump neku prosjecnu ozenit.
Sama je legla u krevet koji je sebi sama izabrala.