Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj pande sto uziva, upala mu kasika u med.
Yellowstone je velicine 9000 kvadratnih kilometara a ovaj je 10400, kako je to njima ispalo tri puta veci?
A klixu želim najgore najbližim jer mi ne dozvoljavaju da odgovorim na nečiji komentar.
@33, odgovoriti mu možeš repliciranjem na svoj prvobitni komentar na koji se on "zakačio", kao npr. da sebi odgovaraš. 😊
Hvala ti puno Dugme Tricks and Tips
Pročitaj moje komentare, ja sam Agnostik. Porodica mi je islamske vjeroispovijesti i naravno da jedem sa njima za iftar.
Odgovorio sam na svoj prethodni komentar ovako jer mi klix ne dozvoljava da direktno uputim repliku komentatoru. Upravo sam saznao da mogu samom sebi komentarisati.
Yellostone 8.987 km2
Ovako ja poslije iftara
Da ti sad fino odgovorim. Agnostik sam ali mi je porodica islamske vjeroispovijesti i naravno da iftarim sa njima jer poštujem svaku religiju a pogotovo religiju svojih najbližih. Probaj malo ljepši pristup imati prema svemu tome pa će te neko možda i shvatiti ozbiljno.
😂koja slika.. totalno opuštena pandica.. ubehutila se 💕😎