Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito aaaaahahahahaah koji kralj :D
Poceli sprehat I engleski kliksovci :-)
Kako su ti mala ramena, a broj jedan u svijetu, ovo je jedan pokazatelj kako smo mi balkanci mudar, lukav, talentovan, I nadaren narod! Jos samo kad dodamo disciplinu onda smo no.1 u svijetu, kao nas Nole ! Prosao Sam evropu uZ duz I poprijeko, Ali balkanac je balkanac, legenda sa svim svojim vrlinama, I manama ;-) 100%!!!
Pravda, Covek se ne bavi bodybuilding-om vec tenisom, a svaki misic na gornjem delu tela bi ga samo dodatno usporavao... A da je balkanac posebna sorta ti stoji... :).
Nekako mi to ''balkanac'' glup pojam. Ili koristi ove nacionalne (bosanac, bošnjak, srbin, hrvat, hercegovac, crnogorac, delmatinac...) Ili jednostavno Jugoslaven ili samo Slaven što je i najnormalniji. Ne mogu to balkanac organski.
NOLE vrhunski sportist a prije svega : ČOVJEK po zanimanju. :)
"Đokovića su nominovali John McEnroe, Niall Horan, Sabine Lisicki and Bernard Tomić..." e moj "klikše"..
Uvijek bio i ostao pozitivac i humanista. Veliki covjek sa velikim srcem
vanilla ice, stari dobri reper!!!
ma decko je atrakcija balkana.. Srbija, Bosna, Hrvatska..... svi ga podrzavaju momak je 100 % ponos ovog napacenog naroda..
...nole, care, de pokreni da doniramo @vlado.nine za popravku bojlera :))
ma king :)
I ja ovako hladnom samo pjevam onu ... mene nosi mutna rijeka ....
Više su prosuli mimo njega mora ponovit
Imam osjecaj kao da im neko iz sjene govori koga da nomiju, mislim ko bi normalan nominovao onog gurbeta Wursta.
haha, kraljina
koma