Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha ja fora rojile se pcele \"\"Tom prilikom napusti košnicu blizu polovina broja pčela razne dobi, kojih 15.000 do 25.000 (težine oko 2 do 3 kg). Roju se priključi i po koja stotina trutova. To je prvi roj (prvak, prve­nac). Pčele u roju počinju se skupljati na prikladnom mjestu (naj­češće na grani drveta) u blizini pčelinjaka\"\" lik uhvatio foru nigdje veze pcele kad se roje su najmirnije i tada ne ujedaju... vozdra pcelari :***
tata mi je imao pcele i kao mali sam ponesto naucio, on je uvijek radio s rukavicama, otisli smo jednom ciki i ja sam vidio da on sve radi golim rukama, kada sam pitao kako to, kaze samo malo namocis u sirce, i one idu na to ali te 100 % nece ubosti. tako bar bilo i ja gledao, kod covjeka masa pcela na rukama, on ih otresa ali one nista, ne ubadaju.
sta će ovaj, ja mu kroz noge probacivo!
Ovakvu stvar može izvesti svaki iole iskusniji pčelar
100.00?!
sve dok ne kihne jednom :D
svakakvih budala na ovom svijetu....
100.00 ?! hahahahahhahaha de odspavajte jednu rundu pa pisite vijesti hahahahahha
sve je dobro dok pcele ne pocnu zbadati. dok ubadaju dobro je.