Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mene bi bilo stid otići na sud i reći "E pokušala me sisom ugušit." cccccc, ja muškarca i g*vana
Zaglavili se Svabo i Mujo u liftu. Svabu uvatila panika pa lupa nogama i rukama po vratima. Kad Mujo ce: - "De malo u stranu", i bum glavom u vrata i vrata se otvorise. Kaze Mujo Svabi: - "Nix snaga, MOZAK!!!"
Nisu ni muskarc
Ni žene nisu što su nekad bile,....
Sjecam se vijesti kad je zenska zatrovala donji dio i natjerala momka na oralni sex. Sad ovo, zenske postaju sve kreativnije.
Nema nista prljavije i podlije od zene. Meho Guzlija
...evo mene ...kad bi vam rekao da sam bio sad u hitnoj ... hihihi...primio sam jednu bocu u guzu i jednu u venu :-D ...bilo mi loše...a pritisak 160/80...i ovo je sve zbog ZELENOOKE :-( rekla mi dokta da popijem i apaurin al ga nemam ...jel lexilium isto? ps: lažni commi nemoj mi druga ofirati jesi čuo?"!!!!!
pa zar može imati ljepšu smrt od ove?
...ispod palme, na, obali moga....
...:) ispod palme na obali mora,doduse kod nas je okean al sta ima veze.:)
...ili u Peterkort Towne Square...
...da ne radis za KAADY CARWASH...
Rado bih se kupao s tobom. I prskao te... :)
Fino,sretan vam rad,kod nas lijepo,toplo ja cu na kupanje ostalo je malo ljeta...
Moje saucesce:( Vec su iskocile,hm:)
Nema gazde u ova doba. :) A i ne zabranjuje, takav je posao da nam se može bit na Klixu i radit. :)
Pazi da te gazda ne vidi...