Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako uzbudljivo mjesto, najmlađa treba 60 godina.
pičkih ko u priči ...
ovdje se o sexu prica u fazonu "eh kad se sjetim mladosti..."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tri puta da se molis Bogu ocekujem od ovih multimultietnicara bosancuga da se oglase na ovaj katolicki radikalizam
ko god se triput moli bogu popušio mogu
eldorado za bošnje & ženske him... odrekli bi se oni i vjere (kao i srednjovjekovni him preci u kraljevskoj bosni) i šta god još treba samo da se dokopaju njemačke i das auta (na kredit), al' ispriječio se uslov -- da su bez duga!
Ajmo balije, sta je za vas ponovo u hriscanstvo preci... Ionako samo sadake trazite..
Kod nas kad bi rekao mozes da zivos za 1 KM al moras u dzamiju odmah bi te proglasili teroristom. Zato niko ni ne nudi
_"Ako želi da joj Fuggerei bude dom, osoba treba: biti katolik i učestvovati u tri dnevne molitve, imati preko 60 godina, živjeti najmanje 2 godine u Augsburgu, biti skromnog materijalnog stanja ali bez duga." Mirna čekaonica za smrt........
Nije tačno da su stanovnici ovog dijela grada Augsburga isključivo treće životne dobi. Bio sam tu više puta za vrijeme školovanja u Augsburgu. Romantično mjesto, restoran sa sličnom ponudom kao i stanovanje, u to vrijeme sve za jednu marku. Dakle velika točena piva, orošena, nikad bolje kifle u životu, vrele iz pekare u restoranu, sa slanim petim
sa slanim buterom na ledu... divno je to mjesto koje posjećuju mladi.
Sta ako dobiju dijete, da li moze zivjeti s njima jer nema 60 godina?
pa kume ti bas glupan hahahaha
Gluplji su ovi sto lajkaju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zivio u Dachau, najljepsi, najmirniji grad
Dolazi Mujo kod Sulje i pita fali mi 1 euro da zivim u Augsburgu , kaze njemu Suljo evo ti 2 eura i meni sredi nešto ^^
Pa u Njemackoj postoje i besplatni stanovi, gdje ti drzava sve placa. Btw. 75% tih dzabnih stanova su okupirali Turci, iseljenici iz MEGA EKONOMIJE Turske.
@dinoneseri http://www.focus.de/finanzen/news/grosser-vergleich-so-viel-hartz-iv-kassieren-auslaender-wirklich_id_3877990.html
Pa u Njemackoj postoje i besplatni stanovi, gdje ti drzava sve placa. Btw. 75% tih dzabnih stanova su okupirali Turci, iseljenici iz MEGA EKONOMIJE Turske.
Gdje matere ti to postoje besplatni stanovi da se i ja preselim???Stvarno ne cuveno koje gluposti lupate ovdje sve😳😳
@vrisak Pitaj familiju dijasporu iz njemacke. Socijalni slucajevi dobijaju stan od drzave + zdravstveno + djeciji doplatak + socijalu oko 700€ + odjecu obucu svake sezone.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
nešto ko Tibra