Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilidza-Mjesec 384,399 km. Ilidza-Alipasino ako imas kartu 10min. Garant si alpasinac, na Ilidzi su ljudi emancipovanijeha za razliku od AP :D Opori jaje, dodnaj tartufja i sira na špore i dorucak! Mozda kakvu konzervu da zakoljes da se smiris.
hahaha ja mislim da bi im proizvođač trebao pokloniti jedan nov autobus ... 1,8 mil km ... odlična reklama
Ako dodju Njemci kod nas,ici cemo pješke:))) @sa-x: Čitajte malo šta objavljujete, ako treba i više puta, nemojte stalno praviti ovakve glupe propuste...
pa kod nas grasovi busevi dođu \"novi\" sa tom kilometražom bog te mazo
Jel na prodaju?
Samo prekontrolišite kilometražu kod grasovih vozila, mogli su do jupitera sa svakim busem stiči :D
Treba mu spomenik dignut! :))))))))))))))))))
zaplijenila latvijski autobus sa 1,8 PREDJENIH KILOMETARA, što je dovoljno za dvije vožnje do Mjeseca i nazad :DDD
Problem je sto ovi administratori uopce ne citaju sto stave na google translator-u ...
to kemo reci im !!
Na početku ovog teksta ste napisali, citiram \"Berlinska policija objaviila je da je zaplijenila latvijski autobus sa 1,8 pređenih kilometara, što je dovoljno za dvije vožnje do Mjeseca i nazad.\" Mislim da je 1.8 kilometara kao od Ilidže do Alipašinog, a ne do Mjeseca..Problem je u tome što vi ni ne pročitate tekst koji ste napisali.
ne do bog da vamo dođe ta milicija
Ova vijest nije potpuna. Treba dodati kako stoji u njemačkom originalu: Bus je bio prazan u tom trenutku, sam je vožač bio za upravljačem. Legenda. Kralj! Po ovim kriterijima većina naših buseva bi bilo van upotrebe...
hajd sad vidi koliko autobusi kod Zeba, Ljaljić, Benko imaju miliona kilometara.
ne dao Bog da njemačka policija ima ovlaštenja za BiH