Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ovo dogadja u bosni morali bi ukloniti 95% drotova
A kakvih tek ima po Prijedoru, Jajcu majke ti...prdonje samo takve...
Tako i treba a ne da me zaustavlja mjesina sala... U pravu si Selma,ja sam 1.80 za mene nema muska ispod 1.90
Hej, fantastična ideja! Zašto to ne pokrenu i kod nas.., s time da bi trebali isključiti i one krezave, tako da bi ih ostalo samo 10%, pa bi penzionerima odmah skočile penzije.
SRBI DSMR
Ja ikada ne zovem policiju jer nikome nije pomogla. Nije ni meni kada je trebalo. Zato se čuvam i gledam da sam što dalje od tlačitelja naroda.
BALAVCI NEMOJTE ZVATI POLICIJU KAD VAM BUDE TREBALA JER KUKATE NA NJIH
Auuuu, pa kod nas pored ovolikih seljaka u plavom i spodoba koji se kriju iza drveta i visoke trave ne bi imao ko da nosi uniformu. Majmunoliki seljaci koji ugnjetavaju nedužne građane jer voze 80 umjesto 60 i koji ne ganjaju kriminalce nego štite vlast su slika i prilika naroda.
sve koji su uskraceni na visini, svevisnji im je darovao na duzini :)
Normalno je da je ruglo, pa gdje ce muskarac biti ispod 195cm?
Jel ono sa strane zelena daska naslonjena,ne ba to je drot...
ahahhahah e svaka im cast kod nas bi morali sve policajce skloniti sa ulica.