Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto i ja jednom ovako napisao i dobio keca. Profesor se nije znao šta bi moglo biti i dao mi keca za prazan papir.
Ja kad sam u srednjoj predavao prazne papire profe mi lupale keceve, nisu skontale da sam ja ninđa i da papir treba zagrijat :/
Sigurno su ti govorili da trebas zagrijat stolicu mali vise.
Odlično i za dovitljivost djevojčice a bravo i za sistem u kojem je djevojčica znala da će profesor prepoznati kreativnost. U našem sistemu prosvjetnim radnicima nedostaje ne samo kreativnosti nego i elementarnog znanja i pedagoških vještina. Stvarno šta možemo očekivati od naše djece?
@gooUser1565855339 Možemo očekivati da pažnju i ljubav mjere kroz novac, da vjeruju da mogu uspjeti samo ako su podobni i uticajni, da vjeruju da se sve može kupiti i potplatiti, da vjeruju da nije važno koliko znaš nego kako se prezentuješ. Da ne postoje lažljivci i prevaranti nego samo "snalažnjivi". I tako te divnoće koje vidiš kamo god okreneš glavu.
Jeste pesimisti dabog sačuvaj, ne znači odmah da će biti kriminalci. Uvijek ima ambicioznih i pametnih koji će sebi kupiti diplome, neki će tako postati i doktori i inžinjeri da grade, liječe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KORNJAČE, KORNJAČE, VELIKE SU OKLOPNAJEČE... YELLOW TURRTLES!
Cuj zagrijao ispit iznad plinske boce hahahahahha ... :D
Zove me da kaze da sam fuccboi
@rukajeevvako ja joj kazem uskoro je grad moj