Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO ISKRENO I SLOBODNO RAZMISLIMO, ZALOSNO JE ALI ISTINITO DA JE VJERA NESTO NAJOPASNIJE I RADI NJE SKORO SVAKI DAN LJUDI UBIJAJU DRUGE LJUDE. VJERA JE VISE ODMOGLA COVJECANSTVU NEGO STO JE POMOGLA.
ne postoji niko "bez vjere" , i dosta ateista imaju svoje lazne bogove u dollaru i euru :), ili nekm svojim suludim ubjedjenjima u koja i tebe i mene zele ubijediti.
Antimarimahunas pročitaj malo Bibliju i božije moram reči genocide ubijanje žena i djece čitavih gradova spaljenih do temelja kao i neljudsko porobljavanje pljačkanje i ubijanje i nerođene djece sve od strane ili u ime boga.Vjera je samo dala "opravdanje" za razne krstaše da misle da je ubijanje u ime boga dobro i opravdano.
pa on je jedini normalan među stalim nigerijcima.
ostalim*
jadan covjek... koje sranje, majko mila... ko zna koliko ih ima, ne smiju ni reci da su ateisti, nego foliraju da ne bi u ludari zavrsili... nisam ateista, ali ove bih "smjerne vjernike" rado zauzdala da budu manji od makovog zrna, jer oni provode istinski teror oko sebe.
Paviljon br. 6 - Anton Pavlovič Čehov
Skoro da bi isto prosao i u Bosni.
Ovi ateisti su budale samo takve
Ali sigurno imaju u glavi vise nego ti. Ako ni zbog cega drugog onda zbog toga sto se usudjuju misliti svojom glavom
Na cemu temeljis tu tvrdnju? Rek'o ti Bog?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Filozofija nas vodi ateizmu, svaka dublja filozofija nas vraća vjeri !
Mozda. Steta za vjernike sto to ne moze reci za STVARNU nauku.
Ovo je istina..
sta je na klixu ateista braco mila, hahah sad mi je jasno zasto negativni komentari cesto budu od strane bosnjaka na klixu, sve komunjara do komunjare
I odmah te proglase 'komunistom' ako nisi 'vjernik' tj ateista si!
Luda država.treba im afričko proljeće 😁
Luda država.treba im afričko proljeće 😁