Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su oni nostalgičari i jedine osobe na planeti koje su imale "pravo" djetinstvo, a ovi svi posle njih ne znaju šta je život. Samo je njima bilo dobro. "Eeee kako se u moje vrijeme sankalo, ovi danas ne znaju ni šta su sanke, misle to se jede."
@ne znaju sta ce znati sta je zivot medju zgradama sa roditeljima nad glavom mi samo po 20 niz Romaniju ko bode miler fijuuuu
@Grogu da, da, ti si se sa svojih 5 godina života sam sankao, ma jaštaaaaa. Grant si imao i 3 godine radnog staža u tom periodu. Na slici se vidi hrpa djece kako se sama sankaju, osim ovih baš mali koji su sa roditeljima. Al treba reći kako je prije bilo bolje, pa makar i slagat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Snijeg je pao raspust sve se potrefilo... Dobro da i ovo oni Krizni nisu zabranili. Djeca su radost svijeta.
Djeci treba zabraniti YouTube ispod 15 godina! Sta dijete od 4 godine do 10 Ima da gleda na YouTube? YouTubere koji igraju igre, neotesane budale koje nemaju obzira na urzrast publike koja ih prati? Vi roditelji ste odgovorni za svoju djecu i njihov odgoj! Da ih vi odgajate a ne TV, YouTube Itd..
omčo na aparatima
Ljudi ne dajte taj brežuljak nikome i nikada, jer već mafija koja dogovara nove zgrade koje namjeravaju napraviti za 2 miliona, a naplatiti 12
Roditelji baš ste pegla, pustite djecu da se sama sanjkaju, pametniji su, sposobniji, snalažljiviji nego što mislite.
Mogla bi država razmisliti malo pa uvesti porez na posjedovanje sanki, skija, klizaljki, pa i pičiguza. U ovoj krizi treba naći razne načine da se prikupe porezi i namiri vlast.
Dokle smo došli kad su sankanje i igre na snijegu postale vijest! Definitivno s društvom nešto nije u redu, tako da ova korona nije napravila neku veliku štetu, već je samo razotkrila ono što smo vješto skrivali - pali smo krcu za uho.
Jao, kakav naslov! Hahahahha Isto za kakanjski list da piše.
Imissher❤️
SUper
ovo je super ali ono...je li iko čuo za koronu i maske?
Zimske Gadosti
Zar smo tako nisko pali da je ovo vijest? Eto djeca izasla na snijeg. Nevjerovatno. Evo ja odoh do svog druga Džeme na kafu, hoće li koji novinar samnom? Već vidim taj bombastični naslov, "Politika nije spriječila višedecenijsku tradiciju: Bošnjak i Srbin piju kafu, čitaju nebuloze na Klixu i smiju se".
Bolje kanter igrati hehehe
Uživajte djeco još malo i tu će biti nove zgrade
na mojmilu nemaju ni za digitrona , kakav tablet moze da sanja