Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesnici +1
@Alen: Da li bi ti normalno bilo da pored rođene majke ili sestre mlatiš \"alatkom\", ili da njih dvije gole paradiraju ispred tebe majmune?
jooj, dobra mlada, vidi joj guze!!!
Na zapadu nista novo :)
-totalno isfurana ideja,kopirana previse puta -vjencanje ne moze biti u opstini zbog propisa o odjeci -za austriju nista neobicno i da su svi bili goli,poznata zemlja po incestima
Sto sve ludaci poput ovi nisu u stanju napraviti za malo slave pa i na ovaj nacin.Ne mogu ni zamisliti tu sramotu roditelji,obitelj kakav uzas.Pa ovakvima djeca ne trebaju,zamislite mamino i tatino vjencanje - goli .Po meni je ovo bolest.
-Samo uzet bic i sve po guzici obadvoje,Ha ha haaaaaaaaaa!
Stavi joj ga Brate ..
ovo su pitari
y.e.b.o budale
Joj super su...Ne vidi se jel sunecen mladozenja?
a sto je najgore niko im nevjeruje ba
-Hajd malo da presjecemo,idemo na ----YouTube: -(Serif Konjevic Koncert-Monte Carlo Berlin)
-Ova ce roditi vanzemaljca ,Y.e.b.o- je Incko--- niskiprestavnik.
Mogli su staviti laxativ u mezu.....niko ne bi zaboravio tu ceremoniju...
Kako glup i nemaštovit svijet! Nije poetna u tome da li nekom smeta ili ne to što su oni goli, već u svrsi ovakvog akta! Direktno sve redom pozivaju na općenje s njima, a to bi, zapravo, trebao biti intimni čin njih dvoje koji će se odvijati u za to predviđenom prostoru!