Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka mu cast, ja ih ne bi mogao ni vrtiti onako a kamoli jos sloziti :D
ja se oko jedne borim satima i na kraju slozim jednu boju... svaka cast
Lopte kojima žonglira i slaže su ovdje: http://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/dok-zonglira-slaze-rubikovu-kocku/130302052 A prije nego što to pogledaš, još jednom pročitaj rečenicu u ovom članku gdje se spominju lopte. Nakon što pročitaš članak i pogledaš video klip od februara drugog 2013, ustani od stola, stani u stav mirno i ponovi na glas tri puta: "Ja, Ime i Prezime (tvoje ime i prezime) sam vrlo glup čovjek."
momku svaka čast... ali vi "novinarčići" ste stoka nepismena!!! "...složio Rubikovu kocku tokom žongliranja dvjema loptama" ---- gdje vi vidite te lopte??????
e j.b.g preko ovako sitnih stvari skontaš da ništa nije nemoguće...
Svaka mu čast! As ada moj redovan post: Najveća greška unazad 15 godina je što sam glasao za SDP! Jedva čekam 2014 i ovo ću uvjek postat! od početka se ganja ministartvo vanjskih poslova, pa ovaj valja ovaj nevalja, dogovor sa DoDickom, dogovor sa Čovićom na štetu BiH, nekakvi elektori koje i SAD žele napolje. Dabogda im se sjeme zatrlo SDP-ovsko!
sigurno je binasr Fake sa Mahmutovca
Ja nebi mogao ni zonglirati a kamoli slagati rubikovu kocku
fake
Ni Copperfield mu nije ravan :D