Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u mene žena tako od rata. pred svaki bajram dok se baklava pravi, ostavim punicu i odvedem djecu do grada. još se nadam.
HAHAHA
Pa kineska granata
Semsudin Mehmedovic ima ovakvih koliko hocete
I ja sam sutao minu al bez upaljaca doduse nisam znao da je mina, tek kasnije saznao kad je vojska unistila a ja je stusio ko limenku nogom, nasao je poslije rata u jednoj kuci.
njegova zena je na to dodala da to nije nista, on redovno izadje vani mokre glave i ne kupi hljeb nego odigra tiket
sad nek se zapita jeli je stvarno dobio od prijatelja ili "prijatelja"
pa ako nije 25 godina radila, ne vidim razloga da sad proradi.. ;)
... i usput disciplinirao ženu
Semsudin Mehmedovic ima ovakvih koliko hocete
hahaha tito
Ništa kinesko ne funkcioniše svakako....
Samo na klixu je moguce na komentar sa svim lajkovima, napisati totalni kontra argument i opet imati sve lajkove. #ifyouknowwhatimean btw slazem se da je njemacko remek dijelo, da se ne protumaci pogresno...
Vjerovatno je bila kineske proizvodnje
"smještena je na sigurno" :)
Ko jedan Sarajlija u ratu koji je ručnom bombom praznio yepticku
Policija mu je naknadno dodijelila NOV NOVCAT čekić Vaughan 19-Ounce 17-Inch Max High Performance Framing Hammer jer se teško odvojio od svoje granate. "25 godina tucanja oraha nije malo, i poslije vaš alat postane dio vas. Ovom granatom sam također tjerao i udarao provalnike, kovao eksere i udarao kočeve. Sad mi je tek jasno zašto su mi gosti odlazili s vrata kad ih dočekam sa svojim "Čekićem". - kaže pomalo tužan Sum Ting Wong...
ahahaahahahahhahahaahah.......................