Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika 10: prodaja djece u "Chaicagu" e novinari novinari
popularni sport iz 19 stoljeća ahahahahaha ne mogu vjerovati ... skok na glavu sa konjem sa skakaonice mislim da je kad su zviznili dole od udara pola količine vode iz bazena izletilo vani hahahahaha :)
Jednog dana i naše sadašnje fotografije će biti historijske. U odnosu na buduća vremena, izgledat će isto ovako. Neko će se čuditi, neko zgražavati, neko diviti, a slike će pričati priču dužu od 1000 riječi. :))))
Gdje su se ovo djeca prodavala?
Konj na 5toj slici : Oh look a penny!
je li kome jasan sport sa slike 5?
Meni nije... Molim objasnjenje, ako neko ima bolji vid od mene.
Hvala za pojasnjenje. Cega se sve ljudski um nece sjetiti. Nije mi jasno da je to uopce moglo da bude popularno. Svega na dunjaluku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..mene samo zanima kako je završio onaj konj, u onom "popularnom" sportu ;-)
Ma ja jedva skontah sta je u pitanju, evo vrat me zabolio. hahahah ;-) A mislim da nije bas dobro zavrsio. :-)
..hahahaaa...ti k'o i ja...al', opet ne skontah... :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)