Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i meni kad imam dvije stoje u džepu govore da sam lijep i zgodan a imam trbuh pivski
sad izgleda k'o Charles Manson...
...jarane, da vidiš našu političku scenu.....skonto bi šta je prava transformacija 😉
Kako se jasno može vidjeti sreća na izrazu lica, na osmijehu i očima... I meni je izmamio osmijeh, baš mi je drago kako mu je mala gesta promijenila život. Svaka čast za frizera.
svaka cast !!
...tako sam ija 90-e od studenta posto zavodnik. no se zarati, i ode karijera. te postah filozof. to ti je "mejkover", majčin sine.
Ko nekada Dragan Dabić
Svaka cast i frizeru i ovim sminkerkama na ovom finom gestu.I ako je beskucnik i on je covjek sa pravom na srecu i na zivot.Zaista i mene je ovo pozitivnoganulo.
E ovo je prava vijest, uljepša mi ovaj (meni svakako lijep) dan :) Kako malo treba da se čovjek pokrene, svaka čast vlasniku salona, sevap ko Zemlja velik :)