Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gaddafi je bio dobar ali narod kojem je toliko dao je bilo tako lako naloziti protiv njega da je to cudo. Sada imaju podijeljenu zemlju koja grca u dugovima. Jedna od rijetkih drzava gdje je narod sam sebe dobro zajebo.
Država koja ovisi o jednom čovjeku je osuđena na propast.
Priznaj bona da si bila samo za kranje kad se Gadafiju cefne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gaddafijevo nemilosrdno ubistvo SAD nikada nece moci opravdati, a pravda za covjeka koji je cinio najbolje za svoj narod i svoju jedinu zemlju Libiju, stici ce ih na onom svijetu, ako vec ovdje nece.
Ubili ga njegovi. Jesu Francuzi pomogli ali ubili su ga njegovi.
Bukvalno Hilari trazila NATO napad, kakvi francuzi crni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zegao je ovo Gadafi.
Kakva je to u svoj vakat kapič bila.
Visina 182 težina 120 pa jbt ako je putovala sa njima trebale joj 2 avionske karte da se smjesti
De ba, ne laži
Na 183 cm i 120 kg ovoj jedino Dredd mjeru może uzeti ostali svi kao ĉačkalice...
Dokaz kako u tim krajevima (a brate ni ovdje) demokracija nije najbolja opcija . Bez pendreks sve ode u 3pm. nisi se ni okrenuo a najgori isplivaše i zavladaše...i evo već 30+ godina.
Nekad bilo lijepo napredno i bogato a sad se spominjalo... Sad uživaju u blagodati demokracije, tj pleme iz Sirte napada pleme iz Bengazija itd.. Na Ukrajincima je red da upoznaju čari demokracije sa razorenom zemljom, ratnim profiterima i platom od 500 km narednih 30 godina
Dobro si ga zaštitila. Ti još deblja, a on odavno rahmetlija.
Imala je visinu od 182 cm te težinu od 120 kg??
Jedna od rijetkih zemalja koju nisu Ameri sjebali. Francuzi i Talijani su mu dohakali.
Kakvi Francuzi i Italijani,to je sve Americko i jevrejsko masli,ovi su samo opljackali ono sto su mogli.Zna se ko je glavni kad treba negdje zakuhati.
bas jako obezbjedjenje, vidjeli smo kako je gaddafi zavrsio, realno nisam mogao ni gledati
njegovo obezbjedjenje je bio obican cirkus za javnost kao stite ga neke specijalno obucene zene, evo sad saznajemo da ga stitila frizerka iz bijeljinje nije ni cudo sto je onako jadno zavrsio