Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooj,dugo se nisam ovako nasmijao,stvarno cool.Bas je slaak cuko.Al et i najbogatiji psi zive psecim zivotom.
nek\' se dokazhe u Bugojnu. koji pas prodje zahtjevnu bugojansku publiku, uspjece
velahavle veladjavle koji slatkis od cuke:)a vi prdonje pazite kako se irazavate.:))))))
ovo je pipin cuko
Hajde Ibro ne jedi G.O.V.A.N.A.. Ramazan je, trebao bi da postis, a onda na Bajram se naklopas i napijes.. Do podne pijan ko letva.. Ti si K.U.R.A.C. a ne Musliman....
cuko razvaljuje i ovo nije mucenje. vidi se na kraju spota kako je zadovoljan cuko i cak mu je i drago. psi vole paznju i kad se pozabavis njima. da ga ovo naucis, moras se debelo pozabaviti s njim, tako da mu sigurno nije bilo dosadno, a ovo sto pretjeruju i sto je ovo za njih mucenje nek idu malo pomaci onima sto ih bacaju u rijeke i onima sto gladuju i sto im daju smrtonosne inekcije, a za ovog cuku neka ne brinu.
joj jeste glupi.. cuj mucenje zivotinja.. ovo je obicino dresiranje psa.. znaci sve ono sto ucimo pse je mucenje? Sve one koji dresiraju pse i neke ostale zivotinje treba na vjesala, je li? E Boze dragi.. Tobejarabi
Stvarno je mucenje zivotinje. Jako mi je zao psa. Ovo treba prijaviti nekom udruzenju za zastitu zivotinja!!Tortura cista!!!!!!!!!
A nadji sebi zensko, pa plesi sa njom. Ovo je mucenje psa, i jos mu suknjicu obukao..ma daj...
svaka cast moj nece ni da gleda kad ga zovnem ljen ko cuskija
ccc..sta cojk zna,moram i ja svog ovcara nauciti sta pametno
Vlasino, dosta te ... Zar stvarno mislis da ce neko da povjeruje da iza tvog nicka stoji musliman?! O Boze glupog li stvora!!! A cuko je fenomenalan!
pse ne treba niti bacati u rijeku niti im ovo raditi
ovo treba raditi sa psima a ne bacati ih u rijeke
mučenje životinja