Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma budala...
hahaha, predobro
koji si ti k.reten, stidi se
Bolest uzima maha.
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada! http://alenmema.stiforphr.com
Jednom rjecu: D.E.B.I.L
iduću Angelinin film je vjerovali ili ne pornić,. u njemu ja Adnan od Cazina karram 25 srpkinja svih profila i godišta sa svojom golemom obrezanom karom! uffff srpkinje operite se molim vas ja sam navikao na čisto :)
.
vehabija
NIJE LOSA FORA!!! SAMO JE GLUPA!!!
Pitam se je li ikako moguce da na svaku sliku, svaku vijest, svaki dogadjaj koji se objavi neko ne stavi komentar gdje pravi razliku izmedju Bosnjaka, Srba i Hrvata...teski slucajevi.
OVAKO SE JA KAMUFLIRAM CIJELOG ZIVOTA-KAKO VJETAR PUSE .
Lice-pola Poturica,pola vahabit. Glava-pola Srbin pola Bosnjak Hajde ti sada odredi kome pripada ovaj covjek na slici? Odgovor je jednostavan-pripada Srpskom Poturicama BiH korijena.
da tu vozacku pokaze nasoj policiji...hahahahahahahahaha
uskoro....21.12.2012....i treba doci!
Genijalno! Ideja je hvale vrijedna.
ovaj meni lici na muhameda pejgambera