Komentari (384)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je prava gesta!!! SVAKA TI CAST DJEVOJKO!!!
Svaka cast. Dokaz da je u Bosni uvijek bilo dobrih ljudi. Blago majci koja te je rodila djevojko
veliki respect za nepoznatu djevojku...i za ovakve vjesti bi klix trebao napraviti rubriku naucna fantastika....nepoznatu djevojku za predsjednicu...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Koja kraljica
Eh to se zove pomoc, anonimno i bez pompe. A ne kao neki fudbaleri, daju svoj dres.
dani ramazana. neko je dao sadekatul fitr
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
svaka čast
Ko je i sta je pa je li uopste bitno,osoba koja ima nesto u sebi kojr mnogi nemaju, zelim joj sva dobro i naravno puno zdravlja i rahatluka
BRAVO!!!
Hvala joj i u moje ime kada je tolikim ljudima platila dugove.Malo je takvih ljudi.Svaka joj cast.
Saznao sam da devojka nije muslimanka čisto da se zna. Porodica devojke je protjerana iz Visokog 1992......
Saznao si ti da ti je mati kurva, pa ti sad vokri.
Moja Zulejha je rahmetli jarane
Dugo nisam procita nesto ljepse Ako citas ovo svaka ti cast i ako ima boga neka i tebi ispuni nesto lijepo,Svaka ti cast jos jednom!!!
Lijep gest da se duša obogati u Ramazanu mjesecu. Svaka čast! Nadam se da ćeš u životu imati uvijek više nego što ti treba i moći poklanjati drugima.
Tako se daje sadaka i tako se radi. Svaka ti čast. Ovaj običaj je bio među muslimanima - ali pravim muslimanima. Nema tu novinara, nema tu želje da se promoviše i da se zna ko i koliko je dao. Ovo rade oni koji Boga vole i u ime Božije rade.
svakome ko je u stanju ovako nesto da uradi - aferim. u dobru i rahatluku im se stostruko vracalo.
U kojoj kladionici ona igra
Jutros sam pročitala članak na al jazeeri, i baš mi toplo oko srca bi. Djevojko, ko god da si, koji god da su razlozi tvog postupka, bilo da si uradila u svoje ili tuđe ime, svaka čast, nisi obradovala samo one kojima si direktno pomogla i izmirila im račun, nego mnoge, mnoge druge. Hvala ti što mi je dan počeo osmijehom u uobičajenom sivilu i kišnom jutru, i sve najbolje ti od srca želim.
@trahana Kad me ujutro dočekaju kiša i naše standardne vijesti o političkoj i životnoj situaciji, začinjene sa pokojom izjavom našeg divnog, predivnog premijera o tome kako je nama dobro, padnem u takvu depresiju da jedva sebi dođem :D
Pozitiva. Tako se to radi na terenu
To su pravi ljudi.Da je više takvih bilo bi bolje.SVAKA ČAST.
rasplaka me