Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam osjecaj da je ovog bolesnog kinezca spucao najmanje voz na njegovom biciklu kada je isao na jaca-pi,a da je nakon godinu i po izasao iz kome,dobro udaren nazvao svog jarana,pijanog novinara da mu pokaze biciklo i onda su zajedno to pretvorili u \"neobicno biciklo\". Mora biti neobican ako ga zgazi voz !
decko. cica ima 50 godina
Kakav vatale!! Na ovom je on izgubio više od godinu i po života?!?! Dečko je strašno glup!! Ovo je mogao skontati u jednom pijanstvu, a u drugom napraviti!! ; ))) ahhaahhahahhaha hahahaahahahah legendo! lol!
ma nate sta koturaljke sa nakim tockovima bi bilo nesto a ovo je isto fabricka greska nako vala
bosanci mogu sve i svasta!!!!