Meteorološko čudo
0
Neobične pojave na nebu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo prave pklatovi....
OVAJ GORNJI JE FAKAT OPASAN IZA NJEGA SE MOZE KAMUFLIRAT LETECI TANJUR. REKO MI HAMDIJA IZ KALESIJE.
Ja imam photoshop! vv
ah ta monataza i medijska pre....
CHEMTRAILS .... HAAPR ...NWO .... Pa se onda cudite !
I ti malo o KONJUnktivu. :)
Zašto niste i aveli o čemu se radi prva slika je oblak po imenu Autocumulus Lenticularis http://en.wikipedia.org/wiki/Lenticular_cloud A druga je Cumuloninbus ili ti T Storm ili Kumulonimbus http://en.wikipedia.org/wiki/Cumulonimbus_cloud
Preopasno, zaista.
Informisi se i ti o pravopisu :p
Informisi se malo o meni i mojne se cudis u buduce kada vidis i crvenooooo nebooo! Google: HAARP
nevidim nish opasno!?!
\"Opasne znamenitosti\" ????!!!!!!????? Haj\' ne kakite. Ovo prvo je obični lentikular koji se često formira iznad vrhova planina i brda a karakteriše ga promjenljivo vrijeme. Ovo drugo je kumulonimbus, pravilnog kružnog oblika koji se rijetko javlja u prirodi ali ništa neobično. Ima jaka vertikalna strujanja i kada dosegne stratosferu širi se okolo.