Prvi muškarac majka u V. Britaniji
0
Nekad je bio žena, promijenio je spol i rodio dijete
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeb\'o me svak ako ja ista ovdje kontam :D
Vela havle...
Rodio ga tata :D
Da nije mozda Arnold Schwarzenegger :)
kakva je ovo deb.ilna vijest i koga ovo uopste zanima? Zena je uzimala muske hormone i hoce da bude muskarac ali prije toga je odlucila da rodi sebi dijete i da zivi zivot muskarca. U clanku takodje pise da je ta osoba htjela ostati anonimna, dakle da bez obzira na svoje tjelesno/dusevno stanje pruzi tom djetetu normalan zivot, zbog cega objavljujete ovakve gluposti iz necijeg privatnog zivota nije mi jasno? @antigay; sve da je hitler pobio sve homoseksualce koji nemaju nikakve veze sa tim sto neko radi od svog tijela i da li se oblaci kao musko ili zensko, opet, nikad se ne zna danas - sutra tvoje dijete moze biti gej, da li bi tad rekao \"da je hitler zavrsio svoj posao kako treba...\" I zasto spominjes jevreje? kakve oni imaju veze isacim? Ljudi nikoga ne diraju pogotovo ne u Sarajevu, naprosto za 3 0godina kako zivim u ovom gradu nikad nisam upoznao ni jednog jevreja a ni homoseksualca...
Mislis dvije majke?
J.e.b.o lud zbunjenog :-D
I na sta ce ga rodit?
najgore ce biti nesretnom djetetu.ono ce imati dva oca ..ma rodio tata :))))
Tuge. Neko godinama zeli dijete, a ne moze dobiti, a s druge strane idiot poput ovoga dobije.. Tuzno, nema sta.
nebi bilo lose da i tihic rodi jednu curicu
Tebi prvom nek pomogne.
Nesretna li majka koja takvo cudoviste rodi. Da se mozes radovati smrti miliona ljudi, koje god religije ili orijentacije bili. Sram i stid te bilo.
All.a.hu podari ljudima razum i pomozi nam!
Neka se niko od vas ko govori jezikom mrznje samo ne poziva na Al.laha ili bilo kojeg druog boga ili religije jer Al.lah NE VOLI onoga ko mrznju poznaje!!! (Al.lah sam ovako pisao jer to izgleda filtriraju ovdje). Neka se srami svako ko bo.ga spominje a usta mu puna mrznje!
Bolesnoi -.-
Ova osoba stvarno ne moze da se odluci sta ce biti