Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kraljica...njanajanajnajanaja
nista ne treba da vas iznenadjuje, idemo u Evropu :)
hahahha, ja sam misla da ovaki kreterni samo zivu u usa. jel ovde bezveze zovu policiju ali ovo je nadmasilo svaku budalu!!!!
e svasta mozes cuti u ovome svijetu ^^
kad je vec imala internet,mogla je naci i broj nekog cate u policiji,a ne bas broj za hitne slucajeve.
hahahahaah kao se ismija bgm hahaah i mi hocemo u europu cc
reci se mu ti proevropejac ti li legenda hahaha
konji
^^ reci mu buraz ;) primitivac zatucani, za njega i nije Evropa, nek se seli u Palestinu, tamo će mu biti bolje
Allahu dragi daj mi sabura i snage da izdrzim ovaj dan da ne dobijem srcanu kap nakon ove vijesti. .lčgjdsklčgjdsj klafjkljsafklsafjkl oj boze oj KOJI RETARDIRANI STVOROVI, NIKAD MI NECE BITI JASNO KAKO MOGU BITI TAKO RETARDIRANI OJ ALLAHU DABOGDA DA NIKAD NE UDJEMO U TO SMECE KOJE SE ZOVE EUROPA OJ NE ZNAM KO JE GORI ONI ILI VI STO PISETE OVE RETARDIRANE VIJESTI OJJJJJJJJjkgkjdsgkljdsghdsgklhjsd