Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WTF? Kakav je ovo mazohista? Hahahaha
Cuj mu opsia, to on probavao kupati se u kadi sa fenom pa zna da je to isto ko kad te mlatne jastreb?
Sta jes to ti probao ubaciti fen u kadu i hodati po uglju dok ti se u nogu zabijaju ekseri dužine 7cm
Schmidt, J. O., Blum, M. S., and Overal, W. L. \"Hemolytic activities of stinging insect venoms\", Archives of Insect Biochemistry and Physiology, 1:155–160, 1984.
Index 6, kao kad vas zaboli što BiH nema perspektivu index 7, kao kad se kupate u kadi a neko vam ubaci strijelu index 8, kao kad vozite bicikl i j.aja vam se zapetljaju u lanac. ...
pusti ti to, da znas kako je kad krava stane na nogu :D
Čuj samo gluposti, po njegovom isto osa i stršljen 7. Ćelavi stršljen (indeks 2) – bogat, hrskav bol, kako kada vas udare vrata po ruci 6. Obična osa (indeks 2) – vruć bol, kao da vam neko gasi cigaretu na jeziku Hajd nek dodje malo u Bosnu i da ode do Vareša da vidi koliki su gore stršljeni i kako te ujedaju. Fkt. veliki su ko čevap kod Želje :)))
Pa kakav je ovo opis ? Ne mogu da vjerujem !
@Limenog Monstruma za precjednika svaka mu dala jos da ima inspiracije u pisanju ko danas.
NAJEZIH SE OD SAMOG CITANJA POSLJEDNJA DVA :o
za limenog monstruma isprskao sam ekran kolom koju sam pio, ama svaka ti čast, da si mi živ sto godina koliko si me razveselio. dugo nism vidio toliko duha, a bar se ovdje mogu naći pristojni komentari (kad nisu nacionalistički). jesii li razmišljao da se ozbiljnije pozabaviš pisanjem?
ja ne kontam, možda zato jer mi niko nikad nije ubacio uključen fen u kadu punu vode
0. kur-cina (indeks 5) ko kad vam ga nego zabije u pakas.
\"oštar bol, kao da hodamo preko izgužvanog ćilima\" -----> wtf?? PS: Tarantula Hawk je pauk (kao i sve tarantule, naravno) a pauci nisu insekti nego arahnide, u tu grupu jos spadaju npr. skorpije i krpelji. Svi insekti imaju 6 nogu a sve arahnide imaju 8 nogu, to je najlaksi nacin za prepoznavanje. Ovo za slucaj da vam zatreba na kvizu ili tako nesto. Hvala, prijatno.
Gledao sam prije par dana neku emisiju na TV.Fenovi napravljeni poslije 1980 imaju sistem koji ima onemogucava protok struje u slucaju da upadnu u vodu. :D
sta ako su ekseri 8 cm koliki su imali precnik ? da li je u kadi kad upadne fen bilo pjene za kupanje ili je samo bas voda ? od kog proizvodjaca je tepih tako izguzvan i koje je boje ? koje su sorte cigarete bile i jesu li bile bez filtera ? koja so se posipa na ranu tuzlanska ili morska ? ---------------------------------------------------------- dalje nek nastavi ko zna dalje..
Valjda zato što je tarantula.