Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to je i bila koka samo lezbača pa glumila pijetla
Imao sam strasnog petla, bio je pravi derpe.
kakvo je doslo vrijeme i ja cu poceti nositi jaja
To kad pijetlu daš ime Deen...
nije ovo ni vidilo pijetla....sramota za vlasnika...DERPER
@Neki Pa sta ti brate stusiraš pa znaš tako dobro oko koka nosilja..da nemaš farmu ili ??? kad si tako pametan onda nam objasni malo detaljnije o samooplodnji kod koka nosilja..ima raje koja ne zna....jer ta samooplodnja ne dolazi sama od sebe...
svega u kini
Dobro, to vala fakat nisam znao. Hvala na ispravci
Što bi rekao moj bivši profesor kada neko od đaka nešto izvali \'\'E moj tuberanu\'\'!!! Pa jesi ti ikada išao u školu i imao predmet biologija??? Šta mislis ko oplođuje one koke nosilice što su stalno zatvorene u one kaveze? Idi svega ti pročitaj nešto, jer ne mogu da vjerujem da ima tako g.lupe raje!
Nije ovo ništa neobično. Kod gmazova i žaba je to normalna pojava. Kod jedne vrste guštera, ako mužijak ostane sam, kroz neko vrijeme se pretvori u ženku i nosi već oplođena jaja kako bi produžio vrstu. A pošto ptice i gmazovi imaju istog pretka, onda ovo za ovog pijetla i nije toliko čudno, osim da se to kod ptica rijetko događa.
meni se ucini da naucnici proucavaju sarajliju koji nosi jaja
A jesu ovi kinezi napredovali.
@neki HAHAHAH.. Ti pojma nemas.. Niko ne mora oploditi kokos da ona snese jaje.. one same nose jaja bez horoza.. a kad horoz oplodi kokos onda dodje jaje koje? skontaj sam pametnjak jedan..
Nije zensko. Sve da jeste, ko ga je oplodio da dobije jaje. Jedino da je hermafrodit. Sumnjam i da bi horozi od susjeda pored svojih kokosi odjednom postali pe,deri. FAKE
j e.b e m ti nastavnicu geografije/zemljopisa. AKo je Fukushima u Kini onda je u Bosni trenutno +30
pijetao zvani Fukušima :D
www.smjesne-slike.blogspot.com