Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@je i bač brate nisi ni smesan ni zanimljiv....
Ich habe ein sexualishen problem!! Ich habe zweiundzwanzig centimeter!!!
Gdje si Rone kraljuuu.. Evo javno zahtijevam da se jedan od trgova u Bosni i Hercegovini zove po tebi, ti si to zasluzio, zabavljao si nasu omladinu pune 2 decenije... a imao si vala i cim...aferim i svaka ti dala...
ovaj Ron je biznismen neobicnog posla i ako mu se plati, ovom BOSANČEROSU će pakas poderat po nizoj cijeni
@ j e b a c & f u c k e r - j e b o vas ja i moj kolega Ron zato što mi kopirate nick. i to tako da vam na usta frcaju naši k u r č e v i. ovo sam baš neku noć Ronu pričao. uvijek mora iznijeti sve moje stavove kako bi ispao pametan. a šta ću kad sam pametan pa me Rona mora kopirati. evo jedna moja pametna: DJECO J E B I T E SE NA SVAKOM KORAKU, BEZ OBZIRA KO JE KOJE VJERE I NACIJE. TUCAJMO JEDNI DRUGE - A NE PUCAJMU JEDNI NA DRUGE!
ovaj je Ron najbolji yebac svih vremena, nema koju nije posteno sredio--Lik je Tito.
ovo onaj sto ga moze sam sebi podudlat??
ĐE SI BA SOCIOLOG;IZVINI NISMO TE PREPOZNALI.TI ĆEŠ NAM GOVORITI ŠTA JE DOBRO A ŠTA NE.Mnogi jevreji će otići ravno u pakao a za ovog je rezervisan SPECIAL HELL!!! P.S.SVI vi KOJI SE DIVITE OVOM BEZBOŽNIKU STE I-S-K-O-M-P-L-E-K-S-I-R-A-N-I D-E-B-I-L-I.
Ma Cigo Dzeremi je tito. Treba samo zitigu.
PICIIIIIIIII
Osmijeh na slici sve govori, kralju...
Vidi Picija....duboki naklon majstoru hehe :)
Ron, u potpunosti podržavam tvoju izjavu.
ma da, a onaj Hercegovac mu pred nosom odradi severinu!
legenda kaze da ga je Ron Suadi Palavric zavuko cijelog u pakas.