Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.B.G, ja konto Goku doso :/
da je kome pala na glavu bio bi mu sudnji dan odmah
ili je to Africki kliker (\"bombas\") ili je to njihova vrsta mogilnih telefona (napises poruku -> stavis u kuglu -> i bacis komsiji u avliju)
Znaci nije rezervoar....i dalje postoji mogucnost da je Goku dosao jeeeeeeeeee!!!!
@ laz Satelit se sastoji od vise dijelova koje vecinski odbacuje kad dostigne odgovarajucu visinu izvan zemljine atmosfere. Naravno za svaki slucaj ako putanja i smjer nisu dobro izracunati uvijek postoje mali tankovi sa gorivom koji sluze za male korekture u navigaciji. Valjda to ugradjuju u svaki satelit ipak kostaju milijarde.
Zamisli tek koliko bi trošila 2-ca u Nultoj gravitaciji ?
j.e.b.o. vas kakarot
Laže ko kaže da je rezervoar za hidrazin. Koliko od vas je progooglalo u potraži šta je hidrazin. i evo, da se ne mučite. Hidrazin je vrsta modernog pogonskog goriva za satelite. Pa razmislite, koji to satelit može da radi na 10-tak litara goriva. Pa nije Golf IV HDI
Ka Me Ha Me HAAAAA
@black sabbath... haha odlicna poruka prijatelju ;-) samo sto nazalost malo raje zna \"citati\" !
ja sam gled\'o ze.i.t.g.ei.st i post\'o sam svime op.tere.ćen, i previše teor..etišem o svemu... npr. sa.t.eliti su napravljeni da jednog dana padaju s nebesa i sve nas p.o.bij.u, inte.rnet i fac.e.book radi pro.šir..ivanja pr.ost.itucije i nep.o.štenja, a i za kra.đu info.rmacija, tako isto tw.itter, go.o.gle, itd.. još nešto, me.d.iji, kao s.a.-x, su napravljeni da ma.n.ipulišu nama i u sve.mu što pro.čitam izv.l.a.čim neke taj.ne nit.i i po.ruke, su.b.l.i.m.inalne one... nemam dj.evojku, nisam zapos.len i previše sje.dim za ko.mpjuterom... recite mi, da li sam pa.r.an.oičan?
super bi bilo otkriti koliko je to \"prije nekoliko\"? i ovako je valjda dobro.
Znaci ipak nije necije jajce,hvala ti boze! ^_^
Ovi ce nas jos ubiti sa njihovim satelitima..
ma lažee...
nalplemenitiji,care moj ,idole,najduhovitiji,shaahu!!Prosvijeti me i uputi u tajne caarskoga neba i njegovih tajni,heheh, Boze dragi da nije smijesno bilo bi zaosno.Super vijest i jadna tajna manje