Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista strashno.... ja shvatila da mi je muz pi*ka, nakon 10 godina braka...
Sto ga nije `nako dok je spavao za mjesto gdje ku*ac bude ćapila jos prvu noć, da se uvjeri
Maja izgleda ima puno znam jako puno muskih p.icki,a znam jednog koji nista nije mogao da uradi jednoj dobroj ribi,a on se ku.rci neki muskarcina pe.der sa nekog radia M kad tamo on obicna pi.cka,ima ih jako puno ped.era u BIH.
ne cudi me,nisi jedina!!!!i moj je isti takav,samo na nesrecu moj jos nije bivsi!!
HAHHAHAHHAHAHAHHA izradaaaaaaaaaaa
@Majin bivsi niti sam te vidjela, a Bogami na srecu ni cula ;)) samo pojasni sta ti znaci \"takija\"???
Samo da javim da je Maja sinoc od bivseg dobila dobru porciju takija zbog onog komentara. Kad se oporavi, javice se i napisati sinocnje iskustvo :)
je.be.mo. ti supruga onda :DDDDD
To je u indijskom društvu poznati i priznati treći spol. Transseksualac osoba rođena u tijelu jednog spola a osjeća se i ponaša kao osoba suprotnog spola. Hormonskom terapijom i plastičnom operacijom spolovila u Indiji, Nepalu ali rjeđe i u Zapadnoj Evropi i Americi te osobe promijene spol a poslije toga se te promjene unesu i u rodni list i on ili ona je i pravno ono što je htio da bude. U ovom slučaju ona je postao on.
@ majin muz necemo razgovarati... sve smo price ispricali.. zaboravio si napisati \"majin bivsi muz\"...hahahahahahaha
Draga, popitacemo se jos veceras zbog ovog komentara!!!
Auuuu... Majo draga !!!!
dildo oko struka i udrite
jasta bih ga cekala 6 mjeseci za prvu bracnu noc :D
Trebalo joj pola godine da progleda.....