Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli Putinov potomak
ja bi mu dao ime Rundov Bundov.....
Sad ce nacelnik Efendic da napravi inicijativu oko promjene naziv naselja Dobrinja jer hebi ga gdje ce se nesto zvati po ruskom vitezu a mali mudzahid tu nacelnik ne ide nije po Kur'anu, kud mu dadoste materijala :)
bolji je moj pujdo
Majko moja mila vijest stara skoro pa mjesec dana ... isti ste vi svi portali , od jednih te istih kupujete vijesti , pricekate mjesec dana i iste vijesti objavljujete i onda vi sebe zovete nekim najacim portalom u BIH , cc
Ne bi me cudilo ni jedno ni drugo , Klix , Avaz , dnevnik.hr , index hr , net hr , 24 sata itd itd
Najvažnije je povezati ljubav sa životinjama sa likvidacijom terorista, a onda na kraju da od svega ostane samo čista ljubav prema likvidaciji terorista. Onda na regionalnim izborima pobjeđuje francuski fašista LE PEn koji maše francuskom zastavom i pjeva Marseljezu šireći ljubav prema Francuskoj, da bi na kraju ipak Le Pen bio poražen serijom karikatura Chali Hebdoa a na državnim izborima pobijedila stranka JEVREJA SARKOZIJA ! Koji će kao pojedinac upravljati francuskom u ključnom periodu .
Formiranja bliskog istoka na način da će svi muslimana biti sluge JEVREJIMA !!
@bleso Izvini bleso što se tiče spola sam sebe zbunjujem :) LE pen je inače mozak stranke, al mu kćer preuzela stranku njega otjerala i ne govori sa njim. A koliko govore Francuzi sami sa sobom, najbolji je znak što su glasali za takvu stranku sa takvim liderom. Dakle sad su kao krdo stoke kojim daljinskim upravlja Jevrejin. A AKO IKO ZNA RAZVALIT EVROPU TO ON ZNA. BAr tako su glasile neosnovane optužbe emila Zole, a onda i njemaca za izazivanje prvog svjetskog rata.
Kad pomislim ne moze vise biti preseravanja, klix me demantuje!