Odustala od muškaraca
839

Nakon mnogo neuspjelih veza bivša manekenka se udaje za svog psa

L. K.
Bivša američka manekenka Elizabeth Hoad odlučila je odustati od muškaraca i udati se za svog šestogodišnjeg psa Logana, što će učiniti početkom augusta ove godine.

Potaknuta mnoštvom propalih izlazaka s muškarcima, 49-godišnja Hoad se odlučila na poseban korak. U katoličkoj crkvi stat će na ludi kamen sa svojim zlatnim retriverom Loganom.

Foto: Mirror
Foto: Mirror

Sudbonosno da izgovorit će pred 20 zvanica te će nositi poseban vjenčani prsten, dok će njen pas nositi specijalno odijelo skrojeno za njega. Kum i kuma na vječanju bit će Ajax i Bear, dva haskija njene najbolje prijateljice.

Nakon toga planira otići na medeni mjesec s Loganom te će posjetiti pet friendly hotel. Hoad se ranije vjerila dva puta, ali je oba puta vjenčanje otkazano. Nakon toga se okušala u izlascima te je u vremenskom periodu u šest godina izašla 220 puta i nije imala sreće.

Foto: Mirror / Hoad je bila poznata manekenka osamdesetih
Foto: Mirror / Hoad je bila poznata manekenka osamdesetih

"Mislila sam da je zato najbolje da se udam za Logana. On me nikada ne napušta, kao ni ja njega. Neki misle da sam luda, ja mislim da je ovo sasvim normlano", rekla je Hoad.

Iako su mnogi šokirani njenom odlukom, ona nije prva osoba koja se udala za svog psa. Prije nje je to učinila Wilhelmina Callaghan koja se udala za svog psa 2009. godine. Upravo je taj slučaj inspirisao bivšu manekenku da se uda za Logana.