Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala nisi dobar igrac ako poraz ne znas dobro podjeti!Ako su te vec roditelji poslali tako mladu na takmicenje onda su te trebali i dobro psihicki pripremiti!
bolesno
ZNAČI NE MOGU DA VJERUJEM KOLIKO SU AMERI GLUPI ! i šta ova NIKOL plače koji ku*ac . ovo je presmiješno
kad se mogu je ba va t i hoce r ac ku prije 16 zasto i ovo ne bi mogle
prvo, Nicole glumi i to žešće samo tako... totalno joj je umjetno ovo mucanje na početku.. a malu il\' drma PMS, il\' misli da će proći ovaj šou jer se bacaka po scenii..
e ovako bi nasi politicari plakali da kojim slucajem ostanu bez fotelje he he
THIS IS A CRIME
U mene mi babo kako me razbiJo jednom kad sam ovako sjeo na pod u znak protesta.....Na ovom djetetu se vidi da je tako namazana da je u stanju ti cijanid sipat u usta na spavanju...
ja sam jednom poceo cmizdriti kad sam bio mali... jednom... i sad se sjecam tih batina :D
Ma mala kujica hotijela da zgren 5.000.000 lakim putem i da ima sve sto obicna djeca nemaju. Htijela da od malih nogu ima sve. Drago djete, prifati se knjige i uci da svojim znanjem pomognes ljudima a ne da gledas gdje ce ti neko dati milijone ;)
ma ljudi sta se to radi..uredu je praviti te reality showOVE , kad su u vpitanju osobe od 18(19) pa nadalje ...ova dijeca, trebaju, da uce, da idu na izlete, igraju odbojke,fudbala,druze se s vrsnjacima...bilo sta samo da se ne izlazu ovom stresu...sta ona zna s 13 godina...roditeljima i menadžerima je bitno pokupit lovu..a to sto ce dijete, da dozivi stres i sa 18 godina bit glavna ku.rva u kvartu...i sto ce svu slavu ispucat za tih par godina...jer budimo realni svi ti biberi i ostala g.amad ce propast za koju godinu..mozda i prije...jer nema tu kvaliteta..sve je samo kvantitet ...
razmazeno deriste
............................................
svinjce malo!
B*tch please!...
Velika glupost je prijavljivati djecu, šta ona zna? Mala super pjeva ali imaju dječiji šlageri i sl. Greška roditelja a da ne pričam o tome što je dopušteno prijavljivanje ispod 16 godina. Sramota.
boze bolesnice...